ATC llibertad:vaga general en Catalunya

La Vaga general té un seguiment a Catalunya del 82%.

dijous, 29 de març de 2012 10:00

cartell-petit Al voltant del 82% dels treballadors i les treballadores de Catalunya estan secundant la vaga general.

Al transport públic el seguiment està sent del 100% i es compleixen els serveis mínims. A la indústria han secundat la vaga el 95% dels treballadors. Pel que fa a l’ensenyament, el seguiment està sent del 75%, i a les administracions públiques, del 78%.

D’aproximadament 2.300.000 assalariats al nostre país, uns 260.000 s’han vist obligats a treballar pels serveis mínims decretats.

D’altra banda, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC – UGT de Catalunya) informa que gairebé el 50% del treball autònom català secunda la vaga: taxi, transport, agricultors i bona part del comerç.

Les dades de consum elèctric confirmen l’aturada del nostre país. Segons Red Eléctrica Española, el consum d’avui a les 10 hores (27.374 MW) és inferior al de diumenge passat (28.751 MW) i molt inferior al de dijous passat (35.134 MW)
Cartel-pequeño Alrededor del 82% de los trabajadores y las trabajadoras de Cataluña están secundando la huelga general.
En transporte público el seguimiento está siendo del 100% y se cumplen los servicios mínimos. En la industria han secundado la huelga el 95% de los trabajadores. En cuanto a la enseñanza, el seguimiento está siendo del 75%, ya las administraciones públicas, del 78%.
De aproximadamente 2.300.000 asalariados en nuestro país, unos 260.000 se han visto obligados a trabajar por los servicios mínimos decretados.
Por otra parte, la Confederación de Trabajadores Autónomos de Cataluña (CTAC – UGT de Cataluña) informa que casi el 50% del trabajo autónomo catalán secunda la huelga: taxi, transporte, agricultores y buena parte del comercio.
Los datos de consumo eléctrico confirman el paro de nuestro país. Según Red Eléctrica Española, el consumo de hoy a las 10 horas (27.374 MW) es inferior al del pasado domingo (28.751 MW) y muy inferior al del pasado jueves (35.134 MW)

ATC llibertat en el Acte de suport de les entitats socials de Catalunya a la vaga general

http://www.youtube.com/watch?v=TuAj5gRf24I&feature=youtu.be

http://www.29mvagageneral.cat/

http://feeds.feedburner.com/CanalUgt

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s